Kurt Russell i Sacha Baron Cohen odustali od Tarantinovog "Django Unchained"



NAKON što je prošlog mjeseca izgubio Josepha Gordon-Levitta, Quentin Tarantino ostao je bez još dva glumca koji su već potvrdili svoje nastupe. Kurt Russell i Sacha Baron Cohen neće se pojaviti u filmu "Django Unchained" koji se trenutno snima, što su razočaravajuće vijesti za kultnog redatelja koji će se morati utješiti glumačkom ekipom koju predvode Jamie Foxx, Christopher Waltz i Leonardo DiCaprio.

Cohen je svoje odustajanje objavio u showu Howarda Sterna, a razlog su promotivne obaveze vezane uz "Diktatora". U Tarantinovom filmu trebao je odigrati cameo ulogu Scottyja, slabašnog mladića kojem otac kupuje robinju (Kerry Washington).

Kurt Russell je trebao odigrati lik imena Ace Woody koji je sadistički muči robove, a kruže glasine da je glumac odustao jer film "nije dovoljno vestern".

I Cohen i Russell bili su zamjene za svoje uloge nakon što su ih odbili Jonah Hill i Kevin Costner, a kako stvari stoje, njihovi likovi bit će u potpunosti izbačeni iz radnje filma koji u kina stiže 25. prosinca.

Pročitajte više