Lady Gaga: Kad sam imala 19 godina silovao me stariji muškarac

Foto: Instagram

LADY GAGA je u gostovanju kod Howarda Sterna otkrila da je silovana kao tinejdžerka i da je prošla kroz terapiju da se oporavi od tog strašnog događaja.

Nakon što ju je voditelj pitao da razjasni značenje svoje pjesme "Swine", komentirajući na to da pjesma aludira na seksualno zlostavljanje, pitao ju je i je li ju silovao producent. Ona je kazala: "Prošla sam kroz neke grozne stvari kojima se danas mogu smijati jer sam kroz godine temeljito prolazila mentalne, fizičke i emocionalne terapije. U jednom sam trenutku bila polumrtva. Nisam bila svoja. Imala sam 19 godina. Išla sam u katoličku školu i onda su se počele događati te lude stvari, a ja sam mislila: 'Zar je ovo samo način na koji se odrasli ponašaju?'. Bila sam jako naivna".

Kazala je da je odlučila da ju ni na koji način ne oblikuje trauma kroz koju je prošla te dodala: "Tek kad sam bila malo starija sam shvatila koliko je to sve skupa bilo sjebano. Bio si 20 godina stariji od mene. Ja sam bila klinka", poručila je kao da poručuje silovatelju.

Kad ju je Stern pitao je li se ikad suočila s napasnikom, odgovorila je: "To bi me prestravilo. Paraliziralo bi me. Vidjela sam ga jednom u dućanu i oduzela sam se od straha". Pojasnila je i da isprva nije nikome ništa rekla o silovanju, ali je onda ipak odlučila potražiti pomoć: "Nisam ni sama sebi priznala jako dugo. A onda sam sama sebi kazala: 'Znaš, sve ovo napijanje i sve ove gluposti, moraš otići na izvor problema, inače on neće nestati. Neće nestati".

Nije željela otkriti identitet nasilnika.

Pročitajte više