Laidback Luke uskoro u Shamballi

Foto: MyDJPics

MOŽE se reći da je Laidback Luke svijet za sebe u elektronskoj glazbi.

Rođen na Filipinima i odrastao u Nizozemskoj, Luka van Scheppingen, zvani Laidback Luke, bez sumnje je referentna točka plesne scene za tisuće partijanera proteklih godina.

Njegov dinamičan spoj hiperaktivnog house-step & ghetto-jack-trance-bass zvuka je podjednako aktualan sada kao i prije 10 godina. On "probija" zvučnike svojim energičnim zvukom, miješajući glazbu s različitim house stilovima, a svojom je beskrajnom energijom stekao obožavatelje diljem svijeta.

Nastupe i produkciju odrađuje neumoljivo i stvara glazbene inovacije kao nitko drugi, a to se najbolje vidi kroz pjesme kao što su "Show Me Love", "Step by step", "Hej", IDMA-ov dobitni hit "Leave The World Behind“, "Till Tonight", "Natural Disaster", "Turbulence" i "Speak Up". Rad s imenima poput Madonne i Mariah Carey svakako je obilježio njegovu karijeru, a valja spomenuti i da je vlasnik producentske kuće Mixmash Records u kojoj hitove stvara kao na pokretnoj traci.

Unatoč Lukeovom pretrpanom rasporedu, on i dalje nalazi vremena za nove generacije kroz društvene mreže i svoj forum. Na Twitteru ima više od 300.000 sljedbenika, prima više od 12GB promo materijala svaki tjedan, a činjenica da godišnje odradi preko 160 letova najbolje svjedoči o količini njegove, gotovo izvanzemaljske energije – Laidback Luke nije samo DJ, on je pokret!

Klub Shamballa očekuje ga 9. veljače i poziva sve zainteresirane za ovu senzaciju da požure po svoju kartu na prodajnim mjestima Transport Footwear/Gajeva, Importanne Centar i City Centar One.

Pročitajte više