Larry David o počecima karijere: Dao sam otkaz na SNL-u i onda se pravio da nisam



LARRY DAVID je scenarist, producent i glumac, a prije svega veliki komičar. Njegova zavidna karijera još uvijek traje te ga možemo gledati u seriji "Bez oduševljenja, molim". Larry je karijeru započeo kao pisac skečeva za Saturday Night Live, a tamo je dao otkaz jer su njegove ideje rijetko prolazile. U emisiji Inside Comedy izjavio je kako mu se ta situacija smučila.

"Na SNL-u mi se smučilo što je rijetko koja od mojih ideja bila prikazana iako su skečevi sasvim dobro prolazili kod gledatelja prije snimanja. Nakon što su mi opet izrezali jedan skeč jednog dana, ja sam samo viknuo da je to to i dao otkaz", rekao je David. Ipak, na SNL se vratio na savjet prijatelja Kramera.

Otišao je kod njega i ispričao mu što se dogodilo, a Kramer mu je rekao neka se vrati i pravi da se ništa nije dogodilo. Ekipa SNL-a napravila je isto te je Larry tamo radio još neko vrijeme. Sličnu situaciju kasnije je zajedno s Jerryjem Seinfeldom prikazao u kultnom "Seinfeldu". Iz te serije je otišao kad je odlučio da želi više kreativne slobode te otišao na HBO.

Pročitajte više