Legendarni klupski programi Blackout i RNB Confusion ujedinjuju snage i predstavljaju Novi đir u centru grada

Foto: Press

HIP-HOP kulturu u Hrvata prije velikih 20 godina donio je i pretvorio u opće prihvatljivu kultni zagrebački brand Blackout na čelu s internacionalnim promotorom, radio voditeljem i DJ-em Filipom Iveljom aka Dj Phat Philliejem. R'n'B kulturu u zagrebačkom clubbingu prije deset godina popularizirala je ekipa zagrebačkog RNB Confusiona na čelu s Adnanom Mehmedovićem zvanim Medom.

Ove klupske zime, ekskluzivno, dva najveća urbana klupska zagrebačka crewa i branda, Blackout i RNB Confusion, ujedinit će snage te svim ljubiteljima soul, r'n'b i hip-hop klupske kulture pružiti urbano utočište svake srijede u klubu Lemon, na dva tematska floora. Uz novi clubbing doživljaj srijedom u klubu Lemon, Phat Phillie i Medo pokreću i konceptualnu warm up večer Classics u wine baru La Bodega u Bogovićevoj. Zagrijavanje s La Bodega Classics uz čašicu vina, pršut i sir, španjolski ambijent te uz stari dobri plesni soul i r'n'b zvuk bit će rezervirano svake srijede od 21-23:30h. La Bodega Classics je program namijenjen isključivo za stariju ekipu te je kapacitetom limitiran na broj gostiju.

Od srijede 23. listopada, Blackout i RNB Confusion će vas zabavljati i grijati kroz zimske dane svake srijede u klubu Lemon na dva tematska floora te kroz službeni Classics Warm Up u La Bodegi Wine baru. La Bodega i Lemon zajedno će ponuditi novi koncept izlazaka u Zagrebu, svojevrsnu fuziju koja će objedinjavati staru i novu školu, starije i novije generacije, muziku 90-ih i trenutne trendove, hranu i piće.



Blackout @ THE BASEment Floor / Lemon Club

Tako će ekipa Blackouta na simbolično nazvanom THE BASEment flooru kluba Lemon prizvati dobra stara vremena i zlatno doba Blackout programa te se vratiti r'n'b i hip-hop zvuku, ponajviše '90-ih. U glavnim ulogama na THE BASEment flooru bit će dobro znani zagrebački DJ-evi Phat Phillie, Bizzo Bodega, Independent i gosti.

RNB Confusion @ HOT LEMONade Floor / Lemon Bar

Na vrući plesni podij HOT LEMONade vatru će dolijevati najsvježijim trendovima i hitovima iz r'n'b, mash up i mainstream klupske kulture DJ-evi RNB Confusion programa. Sve zaljubljenike i trendsetere u popularni glazbeni recept RNB Confusiona hranit će zaraznim plesnim ritmovima Dj-evi Em Bee, Sheko te specijalni gosti programa.

Classics Warm Up @ La Bodega Wine Bar (+24)

Službeno zagrijavanje za klupsko ludilo u Lemonu svake srijede između 21 i 23:30h od 23. listopada, rezervirano samo za stariju ekipu iznad 24 godine bit će novootvoreni wine bar "La Bodega" u Bogovićevoj. Novi koncept i program zvat će se Classics, čija će posebnost biti u 3D konceptu Dine-Drink-Dance popraćenom isključivo dobrim starim zvukom soul, funk i r'n'b-ja. Domaćini večeri bit će poznati zagrebački promotori Phat Phillie i Medo koji će u španjolskom ambijentu La Bodege uz čašicu dobrog vina birati i puštati samo najklasik stvari.

U dosad nezabilježenoj klupskoj i nightlife urbanoj krizi u gradu Zagrebu te neprikosnovenoj vladavini turbo folka, zagrebački promotori Phat Phillie i Medo uz najavu klupske suradnje pokrenut će i mjesečne radionice kojima će glavni fokus biti edukacija novih generacija, prezentacija urbane klupske scene, novih trendova u glazbi i clubbingu sa zanimljivim domaćim i stranim gostovanjima.

Od srijede 23. listopada provjerite NOVI ĐIR srijedom u gradu.

Pročitajte više