Lijepa konobarica iz Hootersa donirala bubreg vjernom gostu

Foto: Instagram

KONOBARICA iz Hootersa Mariana Villareal donirala je bubreg vjernom gostu, nakon što je njena baka nedavno preminula od zatajenja bubrega. Baki nije mogla pomoći, pa se na ovaj način odlučila "iskupiti", piše Mirror.

Vijetnamski veteran Don Thomas posljednjih deset godina je redovit gost restorana u Roswellu u Georgiji, a Marianu je susretao samo u restoranu. Kad je doznala da su mu bubrezi počeli otkazivati, odlučila mu je pomoći.

Operacija je bila prošlog petka, a liječnici tvrde da se bubreg savršeno poklapa te je proradio već na operacijskom stolu.

"Bubreg radi čudesno, Što se mene tiče, moj radi kao da ih još uvijek imam dva. Znam da će Bog paziti na nas do kraja života", napisala je Mariana na Instagramu.

Thomas će u svoj omiljeni restoran doći čim ga puste iz bolnice ovog tjedna, ali Marianu tamo zasad neće sresti. Njen oporavak potrajat će nekoliko tjedana. 

"Kad bi Don živio i dvije godine, sretniji nego ikad, meni je to dovoljno. Ali to ne ovisi o meni, ja sam svoj dio napravila, a sad ga Bog treba zadržiti na životu."rekla je za WXIA-TV.

Pročitajte više