Lindsay Lohan na vjenčanju trčala gola i vrištala da su je drogirali

Foto: Instagram

LINDSAY LOHAN svojim ispadima godinama zabavlja javnost, a ovog je puta odlazak na svadbu prijatelja pretvorila u pravi cirkus. Nekadašnja dječja glumačka zvijezda tvrdi da joj je netko na raskošnom vjenčanju milijunaša Justina Etzina i manekenke Lane Zakocele prošlog tjedna u Firenzi stavio drogu u piće.

Sve je počelo dan uoči svadbe, tijekom piknika kojeg su mladenci priredili. Lindsay se presvukla čak četiri puta.

"Otišla bi u svoju sobu, presvukla se, vratila, napravila scenu i sve ponovila", ispričao je jedan uzvanik za USWeekly.

Osim toga, 29-godišnja glumica histerizirala je jer je mislila da je uzvanici fotografiraju dok je uz pomoć svog iPhonea glumila da je DJ.

"Stalno je svirala istu pjesmu, a potom je optužila okupljene da je fotografiraju, što nije istina jer su nam prije piknika uzeli mobitele", ispričao je izvor.

Tijekom samog obreda Lohan se nije skidala s mobitela, usput lakirajući nokte.

Nakon što su mladenci razmijenili zavjete, glumica se izula, što nije dobro prošlo kod uglednih uzvanika na svadbi. Kad se spiker odlučio našaliti na njen račun tijekom večere, ona je potpuno poludjela. Izletjela je iz dvorane tvrdeći da je drogirana.

"Lindsay je sa svadbe otišla ranije, vratila se u svoju vilu, a potom je počela trčati gola i vrištati da ju je netko drogirao", rekao je izvor.

Drugi izvor tvrdi da je došla i hitna pomoć, no utvrdili su da je s njom sve u redu.

"Mogla je hodati i govoriti, nije bila dezorijentirana. Samo se uzrujala zbog šale i htjela biti u centru pažnje", rekao je.

Neki tvrde da je pokušala zasjeniti mladenku izborom bijele haljine, no izvor tvrdi da je njena haljina zapravo bila svijetlo ružičasta. 

Pročitajte više