Ljeto nam se vratilo u grad

Foto: Press

NAPOKON! Zahvaljujući filmu "Walking On Sunshine" koji ovoga četvrtka dolazi u CineStar i odabrana hrvatska kina.

Fell good film godine, uz koktel najboljih hitova '80-ih i neodoljive romantične priče, vodi nas u šetnju sunčanom južnom Italijom u kojoj se sprema vjenčanje Engleskinje Maddie i naočitog Talijana Rafa. Njih su dvoje odlučili stati pred oltar nakon kratkotrajne veze, no kad Maddiena sestra Taylor stigne u Apuliju shvatit će da je Raf njezina bivša ljetna ljubav koju nikada nije zaboravila...



Ovaj veseli i zabavan film ujedno je i priča o odrastanju s glazbom kao ključnim čimbenikom. U "Walking On Sunshine" uživat će i mladi koji se '80-ih još nisu ni rodili (ali redovno slušaju glazbu iz tog vremena), kao i generacije stasale uz Wham, Madonnu, Human League, Cindy Lauper...

Glazbena producentica filma Anne Dudley nedavno je završila Oscarom nagrađeni hit "Jadnici" ("Les Misérables"), a redatelji su Max & Dania koji stoje iza hit serijala "StreetDance". Podjela uloga bila je dugotrajna i - vesela. Glumci nisu samo morali odgovarati likovima, morali su znati i pjevati i plesati, a filmska ekipa namjerno nije tražila profesionalne plesače za glavne uloge. Odlučeno je da se neće angažirati velika glumačka imena, nego će se filmska ekipa usredotočiti na mlade, svježe i entuzijastične glumce. Najteže je bilo pronaći sestre Maddie i Taylor, a na kraju su odabrane Annabel Scholey i Hannah Arterton. Zanimljivo je da je u filmu svoju prvu ulogu na velikom platnu ostvarila i Leona Lewis!



U potragu za neodoljivim Talijanom filmaši su tada otišli u Rim, a već pri prvom susretu znali su da će Giulio Berruti biti novi seks simbol cijele jedne generacije. Glumac visok 1,88, diplomirani ortodont, rođen je 1984., a u domovini ga već godinama nazivaju najljepšim licem (i tijelom) talijanskog filma.

A Index one najmaštovitije i najbrže vode u kino. Podijelit ćemo 3x2 ulaznice, a ono što trebate napraviti jest odogovoriti na postavljeno pitanje, biti brzi i originalni te poslati e-mail sa svim svojim podacima, kinom u kojem film želite gledati i naslovom "Walking On Sunshine" na index.nagrada@gmail.com. Dobitnici će biti obaviješteni mailom.

Kakav ulet može upaliti kod ovakvog frajera?

Pročitajte više