Ljubav je u zraku... U Dubrovačkim Vrtovima Sunca

VALENTINOVO je savršen dan tek kada u njemu jednako uživaju i muškarac i žena, kada sve odiše romantikom i kada je sve podređeno ugodi dvoje ljudi koji se vole. Muškarci koji žele taj dan učiniti doista nezaboravnim za svoje odabranice razveselit će iznimno zanimljiva ponuda Dubrovačkih Vrtova Sunca. Za parove koji žele doživjeti doista neponovljiv dan zaljubljenih od samog dolaska pripremljena su ugodna iznenađenja u svakom  kutku resorta. Masažni VIP tretman za dvoje, romantični zalasci sunca, opuštanje u turskoj kupelji ili užitak u drugim dijelovima bogate ponude nagrađivanog SPA centra idealan su spoj odmora i romantike. Cijena jednodnevnog romantičnog paketa u Dubrovačkim Vrtovima Sunca je 600 kuna po osobi.



Koktel dobrodošlice, bogata gala večera i ekskluzivni nastup Natali Dizdar uz zavodljive ritmove čine romantičnu krunu Valentinova u Dubrovačkim Vrtovima Sunca. Blizina Dubrovnika idealna je nadopuna romantičnog bijega pa su Dubrovački Vrtovi Sunca za sve svoje goste osigurali besplatni transfer do Grada.

Valentinovo nije samo ruža, poklon ili romantična večera, Valentinovo mora biti doživljaj koji se pamti.

Dubrovački Vrtovi Sunca su kompleks odmaralište na prekrasnoj Jadranskoj obali, samo 11 kilometara od povijesne jezgre grada Dubrovnika. 201 soba s 5 zvjezdica s pogledom na more te 207 rezidencija čine ovu destinaciju jedinstvom na tržištu.

Dubrovački Vrtovi Sunca uključuju već nagrađivane prostorije za opuštanje koje nude blagotvorne tretmane, zatim bazen namijenjen hidroterapiji sa terapeutskim masažama. Termalna zona obiluje različitim tretmanima kao što su tradicionalna sauna na ugljen, sauna sa soli, turska kupelj, aromaterapijska parna kupelj. Uz sve navedene objekte možete se opustiti u Spa Vitality Juice baru na osunčanoj terasi uz pregršt različitih ponuda. Resort sadrži i veliki sportski centar sa mnoštvom opcija od teretane, squash terena, 3 teniska terena na otvorenom te nogometno igralište.

Više informacija možete pronaći ovdje ili na www.radissonblu.com/resort-dubrovnik te na telefon +38520/361-901.

Pročitajte više