Ljudima očito nedostaje smijeha: Imgur objavio najpopularnije fotke u prošloj godini

Foto: Imgur

IMGUR je trenutno jedna od najposjećenijih stranica na internetu, čiji promet se može usporediti s dugogodišnjim internetskim gigantima kao što je, primjerice, eBay.

Iz tog razloga nećemo lagati ako kažemo da su najpopularnije fotke na Imguru u 2013. godini, gotovo isto kao da su odabrane najpopularnije fotki na internetu. Bilo to pretjerivanje ili ne, objavljen je popis najpopularnijih na ovoj stranici, uz koji ćete se, ako ništa drugo, barem nasmijati i s nostalgijom prisjetiti nekih zabavnih trenutaka iz 2013.

Neuspjela panoramska fotka


Iako su upravo ovakve fotke predstavljale jedan od glavnih oblika zabave na internetu u prošloj godini, ova je fotka u studenom u samo sedam sati od objave prikupila više od milijun pogleda. A ako želite provjeriti koje su još panoramske fotke postale popularne, možete to napraviti ovdje.

Ronjenje u Australiji

Riba koju se naziva Napoleonska ustnača i ronilac osvojili su 1,5 milijuna ljudi svoji identičnim izrazom lica snimljenim u australskim vodama. U pitanju je ugrožena vrsta ribe, a mnogi su nakon ove fotke podijelili i svoja iskustva, budući da je navodno prilično prijateljski nastrojena prema ljudima.

Komičar unajmio pisača po nebu

Kurt Braunohler poželio je nasmijati stanovnike Los Angelesa pa je platio za natpis na nebu u kojem je stajalo: "Kako da sletim?". Za svoj je pothvat novac skupio na Kickstarteru, a u svibnju uspio prikupiti 2,5 milijuna pogleda na Imguru.

Okupana mačka

Ako ste mislili da ovakav popis može proći bez mačaka, prevarili ste se. Ovom jadničku smijalo se više od dva milijuna ljudi.

Miley i tužni Billy Ray

Da, svima nam je dosta Miley Cyrus, ali njezin je nastup na MTV-ju bio apsolutan hit. A montaža na kojoj njezin otac Billy Ray Cyrus bdije nad njezinim twerkanjem ispred Robina Thickea još veći hit na Imguru. Imala je više od 7,8 milijuna pogleda.

Fotka prosidbe

I što se tiče prosidbi nismo bili kratki prošle godine na internetu, ali ova neuspješna fotografija prosidbe u Disney Worldu oduševila je korisnike Imgura i prouzročila niz urnebesnih memova u kojima glavnu ulogu ima "upadač" u fotku.

Selfie s Papom

Jednako kao što popis nije mogao proći bez mačaka, nije mogao niti bez selfieja koji je obilježio 2013. godinu. Na Imguru je fotka skupila više od 1,5 milijuna pogleda.

Beyonceina zabrana

Iako ste na njih možda već zaboravili budući da su bile aktualne u veljači prošle godine, fotke koje su dokazale da je Beyonce ipak samo čovjek i nagnale njezin menadžment da ih pokuša zabraniti bile su svaki mjesec iznova na prvoj stranici Imgura. Zajedno s raznim memovima.

Pročitajte više