Ljudska Barbika: Valeria Lukyanova slikala se za "V" magazin



GLEDATE li malo duže fotografiju s naslovnice, vjerojatno ćete pomisliti kako Ukrajinska internet zvijezda Valeria Lukyanova ne postoji van granica YouTube kanala ne kojem je kao "živuća Barbie lutka" u vrlo kratkom vremenu postala hit. Ipak, njena je fotografija snimljena za novi broj časopisa "V" i itekako dokazuje njeno postojanje i u stvarnim dimenzijama.

Ona se, uz 19-godišnju "Anime kraljicu" Anastasiyu Shpaginu u 15-godišnju  YouTube senzaciju Venus Palermo, ljudskog Kena Justina Jedlicu te Engleskinju Sarah Burge koja je na kozmetičke zahvate potrošila više od 500 tisuća dolara, pridružila bizarnom trendu u kojem mlade djevojke pokušavaju izgledati kao lutke, prenosi Yahoo.

21-godišnja Lukyanova sebe naziva "najpoznatijim internet fenomenom u Rusiji", a dala si je nadimak "Amatue," što znači "Božica Sunca". Ona dolazi iz Tiraspola, a na svom YouTube profilu, trenutno ima 466 "uploadanih" videa s preko 16 milijuna pregleda i čak 535 tisuća Facebook sljedbenika.

Sa svojim golemim staklenim očima, dugom plavom kosom i prsima koja su svakako prevelika za njeno sićušno tijelo, Lukyanova definitivno izgleda kao joj je mjesto u kakvom kolekcionarskom ormaru, a ne ispred fotoaparata. No, ona je za magazin "V", odlučila ispričati svoju priču koja je, tvrdi, poput priče bilo koje obične djevojke.

"Ujutro ustajem i šminkam se, a zatim odlazim na masažu. Dosta vremena provodim surfajući internetom, ali i meditiram te odlazim u teretanu. Također, volim otići u šetnju sa svojim prijateljicama, a kad stignem kući, nije mi teško skuhati večeru muškarcu kojeg volim. Zatim sam još malo na internetu, a potom čitam knjigu i odlazim na spavanje", naglašava  Lukyanova.
Zbog svog specifičnog izgleda, nailazi na mnoge "mrzitelje", no kako kaže, na njih se već navikla.

"Znam da slava ima i svoju negativnu stranu, no ja se trudim uvijek gledati pozitivno. Ako je ljudima stalo do mene, znam da sam na pravom putu. Nekog to možda ljuti ili mu smeta, ali uvijek ima onih koji moraju prigovarati", kaže ova ljudska Barbika.

Iako joj je stalo do vanjskog izgleda, Valeria više cijeni unutarnju ljepotu pa je osim na karijeru, fokusirana na svoje "duhovno putovanje" pa tako predaje u međunarodnoj školi "Vantjelesnog putovanja". Trenutno pokušava započeti glazbenu karijeru i to u "new age opera" žanru. Njeni prijatelji u njenoj su joj odluci da postane "ljudska Barbika" podržali, no mnogi se slažu da je prije operacija izgledala mnogo bolje i naravno, prirodnije.


Pročitajte više