Losanđeleska policija želi odgovore od Billa Cosbyja

Screenshot: AP

NAKON brojnih optužbi za silovanje, od kojih su posljednje došle od nekoliko bivših Playboyjevih zečica, sada je reagirala i losanđeleska policija koja će Billa Cosbyja pozvati na obavijesni razgovor, ekskluzivno piše TMZ.

Policajci koji će voditi njegov slučaj, ukoliko ustanove da takav postoji, biti će tzv. elita te će prvo pokušati doznati je li slavni komičar u vrijeme navodnih seksualnih napada i silovanja uopće bio u Playboyjevoj vili u kojoj su se napadi, prema iskazima zečica, dogodili.

Istragu provodi odjel za razbojstva i ubojstva te su policajci već razgovarali s više ljudi koji borave u Playboyjevoj vili.

Podsjetimo, Cosbyja je prije desetak dana javno optužila Judy Hoth koja je kazala da ju je Cosby silovao kada je imala samo 15 godina. Napad se dogodio u Playboyjevoj vili 1974. godine te je Hoth tužbu podnijela Vrhovnom sudu u Los Angelesu, nakon čega je losanđeleska policija započela istragu.

Inače, to je prva sudska tužba protiv Cosbyja za seksualno zlostavljanje maloljetnice.

Osim Hoth, Cosbyja su javno optužile i bivše zečice Victoria Valentino, Carla Ferrigno te P.J. Masten koja je otkrila da poznaje još 12 bivših zečica koje je komičar seksualno iskoristio nakon što ih je prethodno drogirao, no one kako kaže neće s tim izaći u javnost, jer ne žele naštetiti svojim obiteljima.

TMZ piše kako su ipak male šanse da će Cosby pristati na razgovor s policijom, a kamoli nešto priznati s obzirom na to da je zastara slučaja starog 40 godina već nastupila.

Pročitajte više