Mark Zuckerberg sa suprugom čeka bebu

Foto: Facebook

OSNIVAČ Facebooka Mark Zuckerberg i njegova supruga Priscilla Chan očekuju bebu. Vijest o prinovi objavio je ponosni budući otac, naravno na Facebooku. U braku s Priscillom je od 2012. godine, a posljednjih nekoliko godina žarko žele postati roditelji. U tome nažalost nisu imali sreće, jer je Priscilla imala tri spontana pobačaja.

"Osjećate se tako zahvalno kad saznate da ćete dobiti dijete. Počinjete zamišljati što će to dijete postati i počnete sanjati o njegovoj budućnosti. Počnete stvarati planove, a potom sve nestane. To je teško iskustvo. Većina ljudi ne razgovara o spontanim pobačajima jer se boje da će to udaljiti druge od njih ili se odraziti na ono što oni jesu, kao da nešto nije u redu s njima ili su nečime to izazvali. Zato se borite sami", napisao je.

Potom se okrenuo budućnosti i objavio da očekuju djevojčicu, no nije otkrio kada bi se ona trebala roditi.

"Naša trudnoća sada je dovoljno odmakla da je rizik od gubitka djeteta jako malen i zato smo puni nade", napisao je 31-godišnjak koji je osnovao najpopularniju društvenu mrežu tijekom studija na Harvardu. 

"Naš pas Beast nema pojma što ga čeka. Tijekom ultrazvučnog pregleda čak je 'dignula' palac, poput 'likea', pa sam uvjeren da će biti na mene", našalio se.

Priscilla and I have some exciting news: we're expecting a baby girl!This will be a new chapter in our lives. We've...

Posted by Mark Zuckerberg on 31. srpanj 2015

 

Pročitajte više