Marylin Monroe plašila se seksa, prezirala muškarce i bila u vezi sa ženom?

Foto: Arhiva

U JAVNOST su izašle dosad nepoznate informacije o ljubavnom životu legendarne Marylin Monroe. Sudeći prema dokumentarcima koji još nisu obavljeni, Marylin je navodno bila u vezi sa svojom učiteljicom glume, a muškarce je prezirala.

S Natashom Lytess, učiteljicom glume, Marylin je surađivala sedam godina, a od toga su, navodno, dvije godine živjele zajedno, kao par. Ovu je informaciju navela i autorica biografije slavne glumice, Lois Banner.

"Marylin je samo htjela nekoga da ju zagrli", napisala je u svojoj knjizi Banner, a dodala je i to da je Marylin najbližim ljudima priznala i svoje afere s Joan Crawford, Marlene Dietrich i Barbarom Stanwyck.

Svoju vezu s učiteljicom glume Marylin je komentirala riječima. "Da zajedno smo i spavamo zajedno, zašto ne bi? Seks je nešto što radiš s nekim tko ti se sviđa, što je loše u tome?"

I njena učiteljica glume u jednom je intervjuu progovorila o njihovom zajedničkom životu, prenosi Daily Mail. "Marylin po cijeli dan šeta gola po kući, doslovno je stalno gola", rekla je Lytess.

Lytess je također izjavila i to da je Marylin zapravo mrzila seks i da ga se plašila te da nije voljela da ju se naziva seks simbolom, a priznala je i da je igrom slučaja spasila život slavnoj Marylin koja se jednom prilikom predozirala tabletama za spavanje. Marylin, pak, nije krila privrženost svojoj učiteljici.

"Dala mi je ravnotežu i pomogla da bolje razumijem život. Njoj sve dugujem", rekla je slavna glumica.

Pročitajte više