McCartney i Starr zajedno na Grammyjima

Foto:

NEKADAŠNJI članovi Beatlesa Paul McCartney i Ringo Starr nastupit će krajem siječnja na dodjeli glazbenih nagrada Grammy gdje će im se dodijeliti počasna nagrada za cjelokupnu karijeru legendarne skupine, objavili su u utorak organizatori.

Ne zna se što će dvojica umjetnika izvesti na svečanoj dodjeli koja se održava 26. siječnja u Staples Centru u Los Angelesu. Njihov nastup bit će uvod u posebnu večer koju organizira Akademija diskografije dan nakon Grammyja, 27. siječnja.

Televizijska večer 27. siječnja, zamišljena kao proslava 50 godina od prvog pojavljivanja Beatlesa na američkoj televiziji, ugostit će zvijezde američke scene koje će izvoditi hitove skupine.

Na dodjeli Grammyja Paul McCartney bit će kao pojedinac u konkurenciji za dvije nagrade. Britanac konkurira u kategorijama najbolje rock pjesme za "Cut Me Some Slack" i najbolje filmske glazbe za "Live Kisses".

Dok je McCartney već pjevao na pozornici Grammy Awards, bit će to premijeran nastup za Ringa Starra.

Među ostalim umjetnicima koji će nastupiti spominju se Eurythmics, reperi Macklemore & Ryan Lewis, country pjevač Keith Urban, kraljica country popa Taylor Swift te pop pjevačica Sara Bareilles.
 

Pročitajte više