Mentor Toma Cruisea: "Scijentološka crkva okrenula je Tomovu djecu protiv Nicole"

MARTY RATHBURN, drugi čovjek Scijentološke crkve u periodu od 1982. do 2004. i dugogodišnji mentor Toma Cruisea, tvrdi da je Scijentološka crkva "isprala" mozak njegovoj posvojenoj djeci okrenula ih protiv njegove bivše supruge Nicole Kidman.

"Nicole je asocijalna osoba"

Rathbun tvrdi da su crkveni dužnosnici, nakon razvoda Nicole i Toma 2001.godine, koristili scijentološka učenja kako bi tad devetogodišnju Isabellu i šestogodišnjeg Connora "otrovali" neistinama o njihovoj majci jer ona nije bila posvećena tom kultu, prenosi Daily Mail.

"Govorili bi im da je ona asocijalna osoba koja guši druge ljude. Ona je bila netko s kim nisu smjeli biti otvoreni, komunicirati i provoditi vrijeme. Nije važno je li ta osoba vaš sin, kći, otac ili majka", tvrdi Rathburn.

Tom ih je želio zbližiti

2007. godine, Nicole je priznala da je djeca ne zovu majkom i požalila se da tako oslovljavaju Katie. Glumica iz drugog braka s pjevačem Keithom Urbanom ima dvije kćeri. Isabella je u svibnju izjavila da voli mamu Nicole i da se ponekad vide i razgovaraju. Glumčev glasnogovornik izjavio je da nije točno da je glumac htio narušiti njihov odnos s majkom.

"Tom je činio sve kako bi potaknuo odnos djece s njihovom majkom. Priče da ga je htio narušiti, jednostavno nisu istinite", naglasio glasnogovornik. Odvjetnik Scijentološke crkve u pismu NBC-ju napisao je da je Rathbun nepouzdan izvor i lažljivac, no on to poriče govoreći da je s Tomom bilo vrlo blizak i da nema razloga govoriti neistinu.

Pročitajte više