"Michael Jackson živio je u prljavštini i urinirao po podu kuće"

Foto: Guliver Image/Getty Images

PET KUĆNIH pomoćnica Michaela Jacksona u intervjuu koje su dale za New York Post iznijelo je na vidjelo prljave detalje iz razdoblja kada su radile za kralja popa, opisujući ga kao najprljaviju osobu u Hollywoodu. Prema njihovim izjavama, čini se da je Jacksonov Neverland bio sve samo ne bajkovita rezidencija kakvom ju se smatralo.

"Michael je ponekad trčao okolo sa životinjama i obavljao nuždu gdje god je stigao kao da je to najnormalnija stvar na svijetu, a ukoliko bismo ga upozorili da je to što radi loše, prijetio nam je", izjavile su pomoćnice u intervjuu.

"Kada je kuću posjetila Oprah, 1993. godine, sve je bilo besprijekorno čisto, ulašteni podovi, oprani prozori... no to je potrajalo kratko. Čim je snimateljska ekipa otišla on se pojavio, iz čista mira otkopčao hlače i urinirao po netom ispoliranim podovima", navodi dalje jedna od pomoćnica.

No, pomoćnice navode i to da njegovo ponašanje nije uvijek bilo takvo i da je ekscentričnost započela otprilike u vrijeme kada je pri put u javnosti prozvan za zlostavljanje djece. Optužba je rezultirala i time da se pjevač prijavio u rehabilitacijski centar u Švicarskoj kako bi se lakše nosio sa stresom, dok njegov odvjetnik Johnnie Cochran ne osigura da ne bude uhićen po povratku u SAD.

Nedugo nakon prve optužbe, pojavila se i druga. Australski plesač Wade Robson podignuo je tužbu protiv Michaela Jacksona navodeći kako ga je pjevač seksualno zlostavljao dok je još bio dječak. Uskoro su se zaredale i druge optužbe na račun slavnog pjevača, između ostaloga i one Jamesa Safechucka koji tvrdi da ga je Jackson također zlostavljao, kao desetogodišnjaka, u vrijeme kada su zajedno snimili reklamu za Pepsi. Nastavak sudskog slučaja koji je pokrenuo Safechuck očekuje se uskoro, točnije 4. rujna ove godine, kada je zakazano saslušanje.  

Pročitajte više