Miley izaziva probleme: Majka javno osramotila 11-godišnju kći zbog "twerkanja"

Screenshot: YouTube

JEDNA majka iz Kalifornije, odlučila je javno osramotiti svoju 11-godišnju kći i tako je kazniti zbog "twerkanja" koje je izvela tijekom školskog plesa.

Frances Hena iz Bakersfielda svoju je kći Jamie natjerala da dva sata stoji na pločniku u blizini prometnog raskrižja i drži znak na kojem je pisalo: "Twerkala sam na školskom plesu i pokazala nepoštovanje prema svojim roditeljima".

Naravno, riječ je o "lošem utjecaju" Miley Cyrus koja je na dodjeli MTV-jevih nagrada izvela ples i proširila se društvenim mrežama i medijima diljem svijeta.


"Htjela sam da shvati da je još uvijek dijete i da to ne smije raditi. Suludo je što je uopće pomislila da to može raditi na školskom plesu. Kad napuni 18 može raditi što god želi, ali za sad to joj neće proći", rekla je Frances za ABC.

Frances je za ples doznala od prijatelja, a dodaje i da je ljuta na školu što joj nisu javili za problematično ponašanje njezine kćeri.

"Mislim da mojoj kćeri nije jasno što je učinila, ali žalosno je da to očito nije jasno ni ljudima u školi", zaključila je zabrinuta majka.

Pročitajte više