Miligram u Mirakulu

Foto: PR

U PETAK, 19. travnja održat će prvi velik koncert u restoranu "Mirakul" u Vukovarskoj ulici 72 u Zagrebu, novom okupljalištu ljubitelja gastronomskih i glazbenih užitaka.

Restoran nudi nacionalnu kuhinju, a goste će zabavljati grupa "Miligram", čija je zvijezda Alen Ademović, poznat kao novi i najmlađi učenik Gorana Bregovića.



Mladi i talentirani Alen Ademović, koji profesionalno nastupa od svoje 13-te, vlasnik je niza hitova među kojima su "Kruška", "Kapi krvi", "Pola ljubavi", "Sviraj brate", koji će sigurno podići atmosferu tijekom večeri. Grupa Miligram u posljednjih je dvije godine ostvarila niz dueta sa najvećim zvijezdama showbiza, među kojima i sa Severinom, Jelenom Rozgom i Željkom Joksimovićem.



Vlasnik "Mirakula" Nikola Čižmešija odlučio je podići ugled ovog novog, ali već popularnog restorana ne samo u svijetu dobre hrane i glazbe, nego i ovih dana toliko aktualne – humanosti. Zato će svakog prvog utorka u održavati večere humanitarnog karaktera, na koje će pozivati uglednike iz političkih, sportskih i poduzetničkih krugova, a prihod će uplaćivati u korist aktualnih akcija za pomoć potrebitima.

Restoran "Mirakul" u kratkom je vremenu postao poznat među ljubiteljima nacionalne kuhinje zahvaljujući toplini ambijenta, kvalitetnoj usluzi i vrhunskim delicijama - ali i, ne treba zaboraviti, prometnoj pristupačnosti i velikom parkingu.

Za akreditacije i rezervacije mjesta, nazovite 01/6055504

Pročitajte više