Možete li je prepoznati: Seksi scene Kim Cattrall mnogo prije "Seksa i grada"

Foto: Guliver Image/Getty Images

IAKO su je golišave scene iz "Seksa i grada" proslavile, Kim Cattrall i prije te serije nije se bojala razgolititi u filmovima.

Tada 26- godišnja glumica u usponu 1982. godine igrala je ulogu pohotne navijačice jedne srednje škole u tinejdžerskom filmu "Porky's". Kasnije je glumica priznala da je uloge u takvim filmovima prihvaćala jer su bili zabavni i jer joj je trebao novac za stanarinu, piše The Guardian.

Radnja filma smještena je u 50. godine prošlog stoljeća, a glavni su likovi srednjoškolci koji se svim silama trude izgubiti nevinost. Kim je zapravo odigrala jednu od sporednih uloga, no na kraju je zbog scene seksa u prostorijama srednje škole privukla najviše pažnje. Iako je kritika pokopala film, publika je masovno odlazila u kina kako bi ga pogledala.

Kim se preselila iz rodne Kanade u Hollywood sa samo 16 godina, a ugovor s Universalom potpisala je jako brzo. U početku je dobivala manje filmske i televizijske uloge, a nakon ovog filma počela je dobivati zapaženije uloge, poput one u "Policijskoj akademiji", te filmovima "Mannequin" i "Mascarade", koje su proslavile scene seksa.

 

Kim Cattrall " Ms. Honeywell " aka " Lassie "

Posted by Porky's Movie Page on 14. veljača 2015

S godinama je postaja sve sigurnija da više neće glumiti seks simbol, a onda joj se dogodila uloga Samanthe, žderačice muškaraca bez koje "Seks i grad" ne bi bio ono što jest.

Tijekom karijere Kim je snimila mnoštvo golišavih scena, a kad je napunila 50 godina zaključila je da je s njenim skidanjem na velikom platnu gotovo. 

Pročitajte više