Na Gat Karoline Riječke upravo se doprema 100 kubnih metara snijega: Ne propustite Carnival Snowboard Session!

OVE SE subote, 28. siječnja, u sklopu Riječkog karnevala, održava jedno od najluđih snowboard natjecanja na svijetu - 5. Carnival Snowboard Session. Nemojte ga propustiti!

U organizaciji snowboard kluba Nine, Turističke zajednice grada Rijeke i putničke agencije Collegium, Carnival Snowboard Session ugošćuje 20 najboljih natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Austrije, Mađarske i Bugarske. Na Gat Karoline Riječke upravo se doprema 100 kubnih metara snijega i postavlja staza duga 40 metara, a široka osam metara, na samo dva metra od mora, kako bi u u subotu, 28. siječnja, svi mogli uživati u snowboard vještinama i vratolomijama.

Carnival Snowboard Session je od ove godine u TTR sustavu natjecanja, što bi značilo da će se Carnival Snowboard Session bodovati za poredak najboljih snowboardera svijeta. TTR je najveća svjetska snowboard organizacija koja objedinjuje najbolja svjetska snowboard natjecanja, kao i najbolje svjetske snowboardere.

Nakon lude zabave u subotu, u nedjelju i ponedjeljak (29. i 30. siječnja) Snowboard klub Nine za vas organizira besplatnu školu snowboarda.

Ukoliko ne možete biti u subotu na Gatu Karoline Riječke pratiti najbolje snowboardere možete i putem internet prijenosa na www.carnivalsnowboardsession.com.

Carnival Snowboard Session program:

13:15h - Otvaranje

13:30h - Trening
14:00h - Uređivanje staze
14:15h - Kvalifikacije - Round 1
15:00h - Uređivanje staze
15:15h - Kvalifikacije - Round 2
16:00h - Glazbeni predah: Dj Motovunski i Dj Rahmanee
19:30h - Finale
20:30h - Koncert: Connect
22:00h - Proglašenje pobjednika
22:30h - Koncert: The Beat Fleet(TBF)

Ulaznice po cijeni od 40 kuna (na dan koncerta 50 kuna) u pretprodaji možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Dallas music shop, Splitska 2a; Dallas Rijeka-Paris-Texas (Ex Aquarius shop), Matije Gupca 3a; Turistička agencija Collegium, Korzo 2/1.

Više informacija potražite na www.carnivalsnowboardsession.com.

Pročitajte više