Najdraže okupljalište Zagrepčana tijekom ovogodišnjeg adventa bit će ledeni park na Tomislavcu

Screenshot: YouTube

ADVENT će ove godine u Zagrebu postati bogatiji za još jedan sadržaj. Njega će upotpuniti novo klizalište koje će se postaviti na Tomislavovu Trgu pokraj Umjetničkog paviljona.

U pitanju je ledeni park veličine 1940 četvornih metara, koji će svoja vrata otvoriti dan prije svetog Nikole, 5. prosinca, te će biti otvoren do 18. siječnja.

Ledeni park na Tomislavcu nastao je po uzoru na popularno klizalište koje se u sklopu bečkog adventa svake zime otvara ispred gradske vijećnice.

Ledeni park je dosad najveća investicija Turističke zajednice grada Zagreba vezana za ovogodišnji advent, koji će početi 29. studenog paljenjem prve svijeće na glavnome gradskom trgu.

Naime, cijeli projekt je koštao oko milijun i pol kuna, a organizira ga Katapult promocija d.o.o., koja je organizirala i dosad uspješni Advent na Zrinjevcu.

Blagdanski ugođaj ledenog parka bit će upotpunjen koncertima i performansima raznih umjetnika te bi isti trebao biti okupljalište svih generacija i ujedno najatraktivnija manifestacija ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu.

Pročitajte više