Najljubomornija žena na svijetu ugradit će želučanu premosnicu

Foto: Facebook

DEBBI WOOD 2013. godine postala je poznata kao najljubomornija žena na svijetu, i to nakon što su bizarni detalji njezine veze s današnjim suprugom, izašli u javnost.

Podsjetimo, svaki puta kada bi 30-godišnji Steve Wood izašao iz njihove zajedničke kuće, po povratku se morao podvrgnuti detektoru laži kako bi Debbi bila uvjerena da joj je vjeran. Usto, ona bi redovito po nekoliko puta dnevno provjeravala njegove mailove, mobitel i bankovni račun, a jadni Steve ne bi smio gledati ni televiziju jer je uvijek postojala šansa da mu se neka druga djevojka svidi.

43-godišnja Debbi koja trenutno teži 133 kilograma, odlučila se na ugradnju želučane premosnice te se nada kako će jednom kad smršavi, postati manje anksiozna i više sigurna u svojeg 32-godišnjeg supruga, prenosi Daily Mail.

Debbi boluje od Othello sindroma, psihijatrijskog poremećaja zbog kojih oboljeli neprestano sumnjaju u nevjeru svojih partnera, iako za to nemaju nikakve dokaze ni naznake.

"Kada smršavim, šanse da me  Steve ostavi zbog druge bit će značajno smanjene", kazala je Debbi.

 

Debbi i Steve su oboje nezaposleni. Debbi ne može raditi zbog bolova koje uzrokuje pretjerana težina, a od države dobiva 1.500 funti mjesečno.

"Nekoć sam doista bila zgodna i mršava. Imala sam tijelo kao Sophia Loren i želim ga nazad", objasnila je i dodala kako se hrani zdravo te da hamburgere nije jela pet godina.

Kao uzrok pretjerane kilaže navodi lijekove za depresiju, anksioznost i Othello sindrom te malu fizičku aktivnost.

Debbi je deset godina provela u SAD-u, no prije tri se godine vratila u Škotsku nakon prekida duge i ozbiljne veze koji ju je shrvao. Stručnjaci vjeruju da je upravo ta trauma uzrok njene bolesti.

Stevea je upoznala preko njihovog zajedničkog prijatelja na Facebooku te se odmah uputila u London na njihov prvi spoj.

"Znala sam da ćemo biti par odmah nakon prvog poljupca. Nisam se planirala ponovno zaljubiti, no Steve me osvojio", rekla je.

Steve se ipak u to vrijeme viđao s još jednom djevojkom jer nije bio siguran da će veza s Debbi funkcionirati zbog udaljenosti, a ona mu je to oprostila.
 

Pročitajte više