Najluđa noć koja obećaje vrhunsku zabavu!

Foto: Press

OVE GODINE, treći put zaredom, Sarajevo se sprema za najluđi regionalni doček Nove 2014. godine - Mucha Lucha happy :))) New Year 2014!

Bosanski Kulturni Centar, Sarajevo - BKC, 31.12.2013. u 20:00h će otvoriti vrata za sve goste koji žele odličan provod uz besplatnu hranu i bogate novogodišnje nagrade.

Vrhunski spektakl garantira DJ dvojac iz Francuske - Loo & Placido uz retro future shock experience. Naime, riječ je o fantastičnom audio-video show programu pod nazivom "Retro Future Shock" gdje će u "back to the future" stilu miješati poznate svjetske hitove iz prošlosti s najnovijim žanrovima elektronske muzike. Ovaj izvanzemaljski audio doživljaj bit će pojačan vizualnim efektima na velikom led ekranu.

Više informacija o njihovom stilu i referencama možete pročitati na njihovim službenim stranicama, a ovdje je i službeni video "Retro Future Shock".


 

Loo & Placido Presents : Retro Future Shock from Loo & Placido on Vimeo.

Pored genija iz Francuske, kompletan lineup DJ-eva iz regije bit će raspoređen na dva stagea, gdje će biti zadovoljene različite glazbene preferencije. A pored Loo & Placido live AV seta, najbolja glazbena selekcija imena poput Baga Sound, Funk Efemdzemov, Necone, Jung B, Weedad, Mr. Mehikano, i Bonjasky dat će svoj doprinos nezaboravnoj noći. Vruću atmosferu garantiraju i cure iz Fluid Girls Dance Studija!

Mucha Lucha će i ovaj put svoje goste šarmirati gurmanskom ponudom besplatnog "Food Court" s bogatim izborom delicija, a pored toga organizirana je i ponoćna zdravica "Free Midnight drink", te pokloni generalnog sponzora za sve posjetitelje!

Mucha Lucha happy :))) New Year počinje od 20 sati. Cijena ulaznice je simbolična i u pretprodaji iznosi 10 EUR (20 KM), a na dan Nove godine 31.12.2013. bit će 15 EUR (30 KM). Pretprodaja je već počela u Caffe Baru Hagu, ulica Kotromanića 48., Sarajevo, a rezervacija se može izvršiti i na broj: +387 33 200 243, kao i putem Mucha Lucha Facebook stranice.

Pročitajte više