Nakon što su je iznapadali sa svih strana sad tvrdi da je napokon zadovoljna svojim tijelom

Foto: Twitter

FINALE američkog realityja "Biggest Loser" u kojem natjecatelji na ranču uz nadzor trenera gube kilograme prije nekoliko je mjeseci izazvalo kontroverze u medijima.

Pobjednicu Rachel Frederickson nakon gubitka od 70 kilograma proglašavalo se anoreksičnom, a show se našao na udaru kritika sa svih strana. Treneri showa ograđivali su se od njezina novog izgleda jer "nisu znali što se događa" budući da su natjecatelji dva do tri mjeseca prije finalne emisije prepušteni sami sebi, a Rachelina nova kilaža izazvala je opći šok.

Nakon svega toga Rachel je priznala da je "otišla predaleko" te da je prvo što joj je prošlo kroz glavu kad je u finalu stala na vagu bilo: "Ovo je jednostavno previše", prenosi Huffington Post.

Ali, Rachel tvrdi da je sad, dva mjeseca nakon završetka showa, napokon na savršenoj kilaži: vratila je otprilike devet kilograma te sada teži 57 kilograma (visoka je 162 centimetra). "Mislim da sam sad na savršenoj kilaži", kazala je za Us Weekly te dodala da je zahvalna na svim reakcijama jer su "one potaknule raspravu o fizičkom izgledu, što je velika stvar".

Kazala je i da se još uvijek redovito konzultira s psihologom i nutricionistom, ali i da je puno opuštenija nego što je bila: "Ponekad brojim kalorije, ali ponekad pojedem i koji keks. Nije kraj svijeta".

Pročitajte više