"Naravno da nisam bila pijana": Bizaran intervju majke Lindsay Lohan



IAKO je najčešće u "negativnom" centru medijske pozornosti njena kći Lindsay, čini se da ni Dina Lohan svojim problematičnim ponašanjem ne zaostaje za kćerkom. Dina Lohan prošli tjedan dala je intervju doktoru Philu. Tijekom cijelih 30 minuta, koliko je razgovarala s psihologom, izgledala je kao da joj nisu "svi kod kuće". Dina je mahala rukama, kreveljila se i plakala i sve to, po njenim tvrdnjama, potpuno trijezna, prenosi Enews online.

"Naravno da nisam bila pijana, tko bi normalan došao u televizijski show pijan. U montaži su se zaigrali i montirali show tako da izgleda da sam pijana. To su napravili kako bi showu povećali gledanost", branila se rastresena Dina. 

"Došla si ovdje, kreveljiš se, i sve što si napravila samo potvrđuje tezu da glumataš, da nisi iskrena. Čestitam, uspjela si se prikazati možda čak i gorom nego što zaista jesi", rekao je Dini dr. Phil, a ona je u tom trenutku podigla srednji prst na obje ruke, pogledala u kameru i rekla "oprostite". Nakon toga opet je plakala i rekla dr. Philu da je maltretira te da je svi osuđuju, a ona je zapravo jako dobra majka i osoba.

Pročitajte više