Natalie Cole s nestrpljenjem očekuje nastup u Lisinskom

Foto: PR

USUSRET prvom zagrebačkom nastupu Natalie Cole 3. studenoga 2013. u koncertnoj dvorani "Vatroslava Lisinskog" američka pjevačka diva ne skriva oduševljenje da se ponovno vraća u Hrvatsku nakon tri godine.

"Prijatelji su mi puno pričali o Zagrebu i ovom se koncertu posebno radujem.  Koliko je Hrvatska divna zemlja uvjerila sam se već 2010. na koncertima koje sam održala u Zadru i Opatiji," izjavljuje Natalie Cole, svjetska glazbena diva koja je Zagreb ove godine uvrstila na listu europskih gradova u kojima će održati koncertne promocije svog novog albuma  "Natalie Cole en Español". Četiri dana prije zagrebačkog koncerta, svoj će album predstaviti i u prestižnom Royal Albert Hallu u Londonu.

Kao i prethodnih godina, u Hrvatsku stiže u organizaciji Star produkcije, a uz Natalie, organizatori su se pobrinuli zagrebačkoj publici omogućiti da u istoj večeri čuje i sjajnog pjevača Simona Marlowa.



Nakon Zagreba, Natalie Cole će otputovati u Beograd gdje će također održati koncert, a potom nastavlja s turnejom u Mađarskoj, Rusiji, Argentini i Urugvaju.

Vlasnica zavidnog broja Grammyja Natalie Cole svoju je zvijezdu na Bulevaru slavnih dobila još davne 1977.  neposredno nakon što je 1975. Objavila svoj debitantski album "Inseperable" i osvojila srca publike megahitom "This Will Be (An Everlasting Love)". Od tog je vremena nanizala brojne hitove, prepjevala i evergreene svoga oca, velikog Nat King Colea, a publika u Zagrebu moći će jednako uživati u njezinim starijim pjesmama, kao i novim pjesmama s albuma "Natalie Cole en Español".

Ulaznice za koncert Natalie Cole u pretprodaji možete kupiti na blagajni dvorane ili na prodajnim mjestima sustava Ulaznice.hr.

Pročitajte više