Natalie Portman progovorila o mračnim trenucima: Jedva sam mogla ustati iz kreveta

Screenshot: YouTube

"ŠKOLOVANJE na Harvardu promijenilo je pitanja koja sam si postavljala", tvrdi Natalie Portman, koja je 2003. diplomirala na tom prestižnom sveučilištu. Oskarovka je održala govor tijekom proslave dana sveučilišta u srijedu, a našalila se da je pokušala nagovoriti komičare da joj napišu govor jer je tijekom njenog studiranja govor održao Will Ferrell i bio je urnebesan. Na kraju joj nitko nije pomogao oko šala, pa je svoj govor posvetila sumnjama koje je imala kad se upisala na Harvard.

Otkrila je da su je u srednjoj školi smatrali najizglednijom kandidatkinjom kviza 'Izazov', što je značilo da je bila najveća štreberica. No nakon što se upisala na Harvard neposredno poslije premijere filma "Star Wars: Episode I" 1999. godine bojala se da će kolege smatrati da je upala na fakultet samo zato što je slavna. Priznala je da je tijekom studiranja imala nekoliko mračnih trenutaka.

"Bilo je nekoliko prilika u kojima sam plakala pred profesorima, zbog tereta obveza koje sam imala u vrijeme kad sam jedva mogla ustati iz kreveta", ispričala je.

Portman je istaknula da je shvatila da njen uspjeh ne ovisi samo o zaradi njenih filmova, a tijekom snimanja "Crnog labuda" shvatila je da su naši hirovi i naše mane ono što nas čini različitima od ostalih.

"Postojao je razlog zašto sam postala glumica. Volim to što radim i vidjela sam kod svojih kolega i mentora da to ne samo da je prihvatljiv razlog već je to najbolji razlog", rekla je. 

Pročitajte više