Nataša Janjić Lokas osvanula na naslovnici StoryBooka: Novi broj potražite na kioscima od petka!

Foto: Press Foto

ČETRNAESTO izdanje časopisa StoryBook od petka je na svim kioscima diljem Hrvatske, a promocija magazina održana je u profinjenom okruženju hotela Doubletree by Hilton koji je okupio cijenjene kolumniste i prijatelje StoryBook redakcije poput Stjepana Hundića i Ante Carića, radijskog voditelja Ivana Vukušića koji je pristigao s kolegicom i uvijek nasmiješenom Barbarom Kolar, glazbene legende Nikšu Bratoša i Ivicu Propadala dok je redatelj i glumac Miran Kurspahić uživao u društvu Ane Majhenić.

Prvak Baleta HNK Zagreb, Azamat Nabiullin također je došao pozdraviti StoryBook redakciju s kojom je ugodno surađivao na stvaranju novog broja. Naravno, ni zvijezda s naslovnice Nataša Janjić Lokas nije izostala

Zvijezda novog izdanja časopisa StoryBook, koji je od danas na kioscima diljem Hrvatske, svakako je Nataša Janjić Lokas koja je zablistala na naslovnici koju potpisuje cijenjeni modni fotograf Mladen Šarić. Upravo je ova glumica zablistala i na današnjoj promociji četrnaestog izdanja časopisa StoryBook koja se održala u ugodnom ambijentu hotela Doubletree by Hilton.

Uoči predstavljanja novog StoryBooka, brand Lancôme predstavio je čaroban svijet svojih moćnih seruma s posebnim naglaskom na Absolue liniju za njegu zrele kože. Novi serum Absolue Sublime Regenerating Oleo-Serum, dragulj je same kolekcije koji koristi iznimnu moć esencijalnih ulja za regeneraciju kože. Snažni aktivni sastojci vraćaju punoću i elastičnost kože.

Više pogledajte na:

http://www.story.hr/promocija-novog-broja-casopisa-storybook-okupila-kremu-domace-drustvene-scene-139907

Pročitajte više