Nema više skrivanja: Ovako možete provjeriti je li osoba pročitala vaš e-mail

Screenshot: Streak

TVRTKA Streak osmislila je besplatni dodatak za browser Google Chrome koji uvelike mijenja dosadašnji način uporabe Gmaila.

Naime, korištenjem ekstenzije saznat ćete, baš kao u privatnim porukama na Facebooku, kad je primatelj otvorio i pročitao vaš e-mail, piše Mashable.

Ali, kao da to nije dovoljno (uznemirujuće) Streak nudi još jednu opciju: možete vidjeti i gdje je e-mail otvoren - smjestit će ga na kartu te tako omogućiti updateove o primateljevoj lokaciji u realnom vremenu.

Kad korisnik pogleda e-mail koji je poslan Streakom pojavit će se ikonica koja izgleda kao oko. Kad primatelj otvori e-mail ikonica će postati zelena. Primatelj ne mora imati instaliran Streak da bi pošiljatelj e-maila vidio kad je njegova poruka pročitana, a primatelj neće biti obaviješten da se mail koji je primio "prati".

Streak nije prva usluga koja omogućava ovu opciju, Bananatag također obavještava kad je e-mail pošiljatelja pročitan, ali plaća se nakon pet poslanih mailova i ne omogućuje vam uvid u lokaciju.

Druge opcije koje Streak nudi provjerite ovdje.
 

Pročitajte više