Neobično otkriće u Kentuckyju: Pronađen podzemni sado-mazo seks klub



GRAĐEVINSKI radnici u Kentuckyju prije nekoliko su dana otkrili nešto doista neobično. Naime, dok su kopali ispod jednog dijela grada Louisvillea, radnici su pronašli uljane slike sado-mazo sadržaja te krevet i i nekoliko ležajeva za vezivanje s inkorporiranim zahrđalim lancem i polugom.

Kako prenosi Daily Mail, lokacija koju su pronašli nekad je bio funkcionalni sado-mazo svingerski klub. Ovo "erotsko" otkriće dogodilo se u dijelu grada poznatom kao Whiskey Row, u kojem se nekad skrivao i prodavao burbon viski pa je tako, osim sado-mazo asortimana, pronađeno oko tisuću boca tog alkoholnog pića.

Klub je smješten dva kata ispod 119 East Main ulice, a prvi je put otvoren 1970.godine. S radom je nastavio do 90-ih, a detalje o samom radu u intervjuu za WHAS-11, dao je jedan od bivših članova kluba.

"Nas osmero ovdje smo odlučili organizirati klub u kojem bi se ljudi podučavali o sigurnom prakticiranju sado-mazo seksa. Imali smo nekoliko domina, nekoliko heteroseksualaca i homoseksualaca. Bilo je zabavno", prisjetio se nostalgično sado-mazo član. Ipak, unatoč ovom otkriću, demoliranje interijera zgrada u ovom dijelu  Louisvillea nesmetano će se nastaviti, a neobično otkriće svoje će mjesto vjerojatno pronaći u kakvom muzeju seksa.

Pročitajte više