Nick Gordon moli Bobbyja Browna da mu dopusti vidjeti Bobbi Kristinu

Foto: Twitter

SUPRUG Bobbi Kristine Brown Nick Gordon očajnički moli njenog oca da mu dopusti da bude iz nju u bolnici. Kći Whitney Houston leži u komi, a Gordon je nije vidio od onog dana kad je završila u bolnici. Pokušao je doći do nje odmah nakon hospitalizacije, nakon što su je on i prijatelj izvukli iz kade u nesvjesnom stanju 31. siječnja.

Gordonu je izdana sudska zabrana približavanja Kristininom ocu Bobbyju Brownu i ostalim članovima obitelji Houston, zbog čega ne smije ući u njenu bolničku sobu.

"Nick je pokušao učiniti sve da je vidi uz pristanak obitelji", rekao je njegov odvjetnik, koji još nije poduzeo pravne akcije kako bi njegov klijent vidio ženu s kojom je živio.

"Poštovao je obiteljsku želju i zbog toga nije ulazio u bolnicu i riskirao sukob s njima, ali očajnički želi biti s onom koju voli i nada se da će njegova želja biti ispunjena", dodao je odvjetnik.

Policija u međuvremenu provodi istragu o tome što se dogodilo 21-godišnjakinji, a Gordon tvrdi da su modrice pronađene na njenom tijelu nastale tijekom oživljavanja.

Pročitajte više