Nicky Romero, Showtek, Tommy Trash, Alvaro i Sunnery James & Ryan Marciano razvalili Day&Night

Foto: PR

DAY & NIGHT 2014 jedan je od najzanimljivijih ovogodišnjih ljetnih festivala elektroničke glazbe.

Kroz pet festivalskih dana, publici su se predstavila neka od trenutno najuzbudljivijih imena s vrha svjetske DJ scene: Nicky Romero, Showtek, Tommy Trash, Alvaro te Sunnery James & Ryan Marciano.

Festival je posjetilo nekoliko desetaka tisuća posjetitelja iz svih dijelova svijeta.

INFO O IZVOĐAČIMA:

ALVARO je nizozemski DJ koji u svega 4 godine osvaja klupsku scenu, a tek mu je 25 godina. Njegovoj brzo rastućoj slavi idu u prilog i nastupi na najvećim svjetskim manifestacijama poput Ultre u Miamiju, Tomorrow Land u Belgiji te Creamfields. Njegov rad prepoznaje i velikan Tiesto koji ga angažira za svoje turneje kao pratećeg DJ-a.

SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO čini nizozemski producentski i DJ dvojac sa vrlo istančanim osobnostima i zabavljačkim osobinama. Njihov je glavni cilj pružiti što bolji provod svojoj publici svojim deep i funky zvukovima. Upravo su zbog toga postali neodoljivi širokom broju ljudi. Glazbom se bave još od djetinjstva, a zajednička im je strast upravo house glazba. Odmah po završetku njihovog prvog zajedničkog nastupa, ubrzo su uslijedili nastupi u svim značajnim klubovima Nizozemske.


SHOWTEK je producentski dvojac, dva brata koji su svoju zajedničku strast pronašli u klupskoj glazbi. Gdje god da se pojave, u bilo kojem kutu svijeta njihovi su nastupi redom unaprijed rasprodani. U 2013. godini od strane glazbenih medija proglčašavani kao trenutno najvrući dvojac na elekronskoj sceni. Na produkciji i remixevima surađuju sa pop i r'n'b zvijezdana kao što je Chris Brown, a Billboard i MTV ih redovno svrstavaju u top 10 izvođača u dance kategorijama.

NICKY ROMERO je nizozemski house DJ i producent koji je u svojoj karijeri surađivao s velikanima poput Tiesta, Fedde Le Granda, Sandera Van Doorna, Davida Guette. 2012. objavljuje svoj prvi veliki hit Toulouse, a MTV ga te iste godine najavljuje kao mladu nadu elektronske glazbe. Iste godine bio je gost Davidu Guetti na Ibizi, a prestižni DJ MAG ga nagrađuje Highest new entry nagradom, te dolazi i na 17 mjesto ljestvice najboljih DJ-a svijeta. Singl "I could be the one" u suradnji s Aviicijem postiže velik uspjeh diljem svijeta i ujedno najavljuje sjajnu budućnost ovom vrhunskom glazbeniku. Za prošlogodišnji nastup u Papayi Nicky Romero ističe da mu je jedan od najboljih u karijeri.

TOMMY TRASH je DJ i producent sa nominacijom za prestižne nagrade Grammy i VMA te s platinastim prodajama CD-a koje izdaje za diskografsku kuću Axtone, njegovog popularnog kolege Axwella (ex Swedish House Mafia). MTV i Rolling Stone stavljaju mu etiketu izvođača na kojeg morate obratiti pažnju u budućnosti. Ovo mu je bio premijerni nastup u klubu Papaya.

Pročitajte više