Nikad nije kasno: Nakon 11 godina vratio novac koji je ukrao

Foto: Instagram

BIVŠI ovisnik koji je želio ostati anoniman, nakon 11 godina odlučio se ispričati zbog krađe napisavši pismo osoblju trgovine InterAsian Market & Deli u Nashvilleu, a u pismu se nalazilo i 400 dolara koje je tada ukrao.

"Ja sam ovisnik, Prije otprilike 11 ili 12 godina opljačkao sam ovu trgovinu naoružan pištoljem. Više ne uzimam droge i smatram da se moram iskupiti ljudima koje sam povrijedio u prošlosti. U vašu sam trgovinu ušao oko 9 ili 10 sati 2002. ili 2003. i uzeo sam pakiranje od šest piva i tražio cigarete. Kada je prodavač otvorio blagajnu kako bi mi vratio ostatak, izvukao sam pištolj i uzeo oko 300 dolara. Nakon toga odvezao sam se u bijelom autu. Nadam se da ćete prihvatiti ovaj novac i pronaći način da mi oprostite", stoji u pismu.


 
Zaposlenici su se iznenadili, a sin vlasnika trgovine, Somboon Wu, oduševljen je potezom anonimnog pljačkaša i dodaje kako smatra da svima treba dati drugu priliku. 

Pismo su objavili na Twitteru i napisali: "Ovakve nas stvari podsjećaju da na svijetu postoji mnogo dobrih ljudi. Anonimnoj osobi poručujemo da mu je sve oprošteno i da smo zahvalni na pismu. Za novac nas nije briga. Puno više cijenimo tvoju ispriku i  nadamo se da ćeš pronaći mir i blagostanje u svom  životu."

Iako je nadzorna kamera snimila lice pljačkaša kada je donosio pismo, vlasnici trgovine rekli su da će poštovati njegovu želju da ostane anoniman.

Pročitajte više