Njegova ostavka šefove je oduševila, a evo i zašto

Foto: Reddit

DATI ostavku nikome nije preslatko, osim ako ste Mark Herman, zaposlenik TV postaje u Arizoni, u čijem je slučaju to bilo doslovno.

Naime, domišljati Herman je svoju ostavku tri tjedna ranije najavio na torti, a fotografiju je objavio na Redditu.

Bijela torta s kremom od jagoda u svakom je slučaju bila hit, kako na poslu, tako i na društvenim mrežama. Ipak, prije nego što odjurite u kuhinju peći svoj kolač ostavke, morate znati da je Herman ostavku najprije najavio e-mailom, a potom "obećao da će osobno dostaviti pisanu kopiju u kadrovsku službu". Ispalo je da je pisana kopija jako ukusna, a uspjela je isprati i gorak okus koji je ostavka ostavila kod šefova.

"Znao sam da će biti razočarani zbog mog odlaska, pa sam odlučio dati ostavku preko kolača, ne samo zato što nitko ne može biti ljut ili tužan pored kolača, već i zato što se volim šaliti, a ostavka preko kolača je urnebesna", rekao je za Business Insider.

Iako ćemo se složiti da je ovo prilično originalna ideja, ovo nije prvi takav slučaj. Chris Holmes na isti je način dao ostavku 2013. godine, ali on se nakon toga u potpunosti posvetio slastičarstvu. 

Pročitajte više