Nogometna zvijezda ne usudi se prići curama u Hrvatskoj: "Previsoke su!"

Foto: Instagram, Facebook

ŠPANJOLSKA je rano ispala sa Svjetskog prvenstva, što je za nogometne reprezentativce značilo i da mogu na raniji odmor.

A Juan Mata, strijelac posljednjeg španjolskog gola na SP-u i igrač Manchester Uniteda, za odmor je odabrao Hvar! Na kojem boravi u društvu Alena Halilovića, piše britanski Express.

Također, čini se da je Mata potpuno oduševljen ljepotom naših djevojaka, ali divi im se samo izdaleka: "Cure u Hrvatskoj su prekrasne, ali su previsoke za nas momke iz Španjolske", kazao je. Mata i Halilović navodno su viđeni u provodu u Carpe Diemu.

I iako na društvenim mrežama nema potvrde o Matinom boravku, Halilović se fotografirao s Blakeom Griffinom, koji se iz Dubrovnika očito preselio malo sjevernije.



"Statistike pokazuju da su ljudi s Jadrana u prosjeku najviši na svijetu, ali visina nije spriječila Bernieja Ecclestonea da oženi hrvatsku manekenku Slavicu koja je od njega bila viša gotovo za 30 cm", piše Express i dodaje: "Najpoželjniji neženja Manchestera je i zgodan i bogat, ali i studirao je marketing i sport na Sveučilištu Madrid. Pažljivo taji svoj ljubavni život, ali svojedobno je kazao da mu se sviđaju španjolske ljepotice Ariadne Artiles i Elisabetta Canalis. Svoju idealnu ženu tek treba pronaći, ali početkom ove godine viđen je u potrazi za savršenim domom u Manchesteru".

Pročitajte više