Nova Miss Universe za Index: Mir u svijetu jedan je od mojih planova

Foto: Ranko Šuvar / CROPIX

NAKON što je sinoć postala nova Miss Universe, s 18-godišnjom maturanticom zagrebačke Ekonomske škole Melitom Fabečić družili smo se na after partyju gdje smo joj postavili nekoliko pitanja. Vidno uzbuđena i pod tremom Melita je uspjela složiti tek nekoliko rečenica, pa nam je rekla kako pobjedu na kojoj joj je prvo čestitala mama Gordana nimalo nije očekivala.

"Ona je moja najveća potpora, vjerovala je u mene, uvijek mi govoreći da slušam svoje srce. Baš mi je drago da sam postala miss", rekla nam je nova missica koju smo upitali i kakvi su joj planovi nakon osvajanja krune.

"Imam puno planova, ali naravno da je mir u svijetu jedan od njih, pobornica sam toga", ističe Melita koja ima dečka, no njegov identitet nije željela otkriti.

"Mogla bih biti u vezi sa sportašem, oni su aktivni i imaju disciplinu", kaže missica kojoj je jedan od uzora Adriana Lima.

Nemoralnih ponuda još nije imala, a da ih i dobije, samo bi okrenula glavu i nastavila dalje jer smatra da je takvo što jako ružno. Trenutačno joj samopouzdanje puni pjesma "Say My Name" koju može slušati satima, i kad je tužna, i kad je vesela.

Meliti je krunu predala prošlogodišnja Miss Universe Elizabeta Burg, a za nagradu je dobila stipendiju za četverogodišnji studij u Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta, vrijednu 20 tisuća eura.

Pročitajte više