Nove promjene: Pogledajte kako će izgledati novi Timeline

Foto: Mashable/FreeWallpapers

FACEBOOK se trenutno zabavlja idejom o novom Timelineu koji će ovog puta biti dizajniran tako da bude u samo jednom redu. Novi Zeland izabran je kao "mjesto testiranja", a upravo će tamošnji korisnici biti prvi koji će isprobati novi dizajn koji će status updateove i sadržaj koji ste odlučili podijelit, prebaciti na desnu stranu.

Prvi screenshotovi pokazuju da je Facebook odlučio zadržati obnovljeno zaglavlje, a kućice za prijatelje, fotografije, karte i lajkove pretvorene su u novi pod-meni.

Timeline je zauzeo dvije trećine stranice pa je veći naglasak stavljen na ono što dijelimo, uploadamo i ono što su nam na našem profilu ostavili Facebook prijatelji.

Nadalje, uvedena je i nova opcija "Like Page" kojom možemo "lajkati" nečiju službenu Facebook stranicu, a dodana je i opcija da pratimo slične Facebook stranice, prenosi Mashable.

Naravno, cilj je potaknuti vlasnike određenih poslova ili portala da se fokusiraju na društvene mreže koje će njihovim djelatnostima dati pristup većem broju fanova.

Pročitajte više