Novi broj Rolling Stonea od sutra na kioscima

Foto: PR

VJEROJATNO smo i mi ludi jer ekipa koja stoji iza Porina tvrdi da je sve super i da smo svi mi, koji drugačije mislimo, mali, jalni i nerealizirani ljudi.

Možda je tome tako, a možda nakon naših tekstova i reakcija na tekst shvate da bi trebali poslušati i drugo mišljenje. A možda nam i odgovore na pitanja koja smo im poslali, a do danas nismo dobili odgovore. Sve je moguće, pa tako i mi možda postanemo veliki i realizirani pa dokučimo tko su i čime se bave HDS i ZAMP.

Osim teme o Porinu, u novom broju donosimo veliki intervju s jednom i jedinom Madonnom, kao i intervju s Kendrickom Lamarom, a tu su još i Bill Withers, Ray Davies i Noel Gallagher, a od onih nama bližih (geografski) tu su Jonathan, Srđan Gojković Gile, Nevio Marasović, Ilija Rudman i mnogi drugi. Uz intervjue, pozabavili smo se i najavljenim snimanjem spin offa filma Rocky, što nam je dalo priliku da napišemo nekoliko stranica o fenomenu tog filmskog serijala. Dinko se ponovno vratio u formu i “raspalio” po parazitima ove države, a u ništa slabijoj formi nisu ni Ivana i Drago u svojim kolumnama. Uglavnom, došlo je proljeće pa smo se i mi valjda “malo” razbudili.

Za kraj smo ostavili manje lijepu vijest, ali na žalost, morali smo povisiti cijenu za 5 kuna. S obzirom na vrlo pozitivne trendove u gospodarstvu (barem tako kažu u Vladi), odlučili smo da nam nema druge nego stabilizirati poslovanje i na taj način. Iskreno u mnogim vašim komentarima dobili smo savjet da podignemo cijenu magazina, ako je to "zadnja linija obrane" i ako će pomoći da magazin i dalje izlazi u Hrvatskoj. Eto, iako teška srca, poslušali smo vas. Ponešto na tu temu možete pročitati i u uvodniku glavnog urednika i izdavača.

Svim dosadašnjim pretplatnicima cijena pretplate bit će ista do isteka uplaćenog razdoblja, a svi vi koji se odlučite pretplatiti u sljedećih 15 dana omogućit ćemo vam pretplatu po starim cijenama. Cijena godišnje pretplate do sada je iznosila 120 kuna (i vrijedi sljedećih 15 dana, dakle do 10. travnja 2015.), a nova cijena je 180 kuna.

Uz sve to, napokon će i specijalno izdanje Top 100 albuma ugledati svjetlo dana. U ponedjeljak, 30. ožujka 2015., na svim prodajnim mjestima Tiska moći ćete kupiti svoj primjerak. Svim pretplatnicima dostavit ćemo specijal na njihove adrese kao što smo i najavili - besplatno. Uz ovaj miks lijepih i manje lijepih vijesti nadamo se da ćete uživati u novom broju Rolling Stone magazina kao i u specijalnom izdanju Top 100 najboljih albuma.

Pročitajte više