Obama smekšao: Kanye West je kreten, ali je talentiran i inteligentan

BARACK OBAMA odavno je otvoreno rekao što misli o Kanyeu Westu. Nakon što je reper 2009. godine na dodjeli MTV-jevih nagrada napao Taylor Swift jer je dobila nagradu, Obama ga je nazvao kretenom. "Ta mlada dama izgleda kao zaista draga osoba. Dobivala je svoju nagradu. Što je radio gore? Kreten", rekao je tada Obama u intervjuu za CNBC.

No, sada su se strasti smirile. Obama je čak rekao kako smatra da je Kanye inteligentan i talentiran. Napisano je to u magazinu Atlantic, čiji je suradnik David Samuels upitao Obamu što misli o Kanyeu sada. Samuels je upitao predsjednika koga preferira, Kanyea ili Jay-Z-ja. Obama i Jay-Z su prijatelji te je jasno koga preferira, no ovog puta nije uskratio priznanje Kanyeu i njegovom talentu.

Samuels je ove izjave objavio u opširnoj analizi karijere Kanyea Westa i svih poteza koje je napravio nakon što se osramotio i popljuvao Taylor Swift. Reper se na neko vrijeme povukao, stažirao u Fendiju i živio u Japanu. Na medijsku scenu vratio se albumom na kojem je surađivao s Jay-Z-jem.

Pročitajte više