Obavljena obdukcija zvijezde serije "Lude ´70-e"

Foto: Guliver Image/Getty Images

GLUMICA Lisa Robin Kelly preminula je ove srijede navečer u klinici za odvikavanje.

Mrtvozornica Cheryl MacWillie potvrdila je da je obavljena obdukcija 43-godišnje zvijezde, ali rezultati neće biti poznati još barem dva mjeseca. Naime, toliko će biti potrebno da iz laboratorija stignu toksikološki nalazi, piše CNN.

"Lisa se dobrovoljno prijavila u kliniku za odvikavanje početkom tjedna kako bi se pokušala boriti s ovisnostima koje su je mučile proteklih nekoliko godina. Razgovarao sam s njom u ponedjeljak i bila je samouvjerena i nadala se da će napokon uspjeti taj dio života ostaviti iza sebe", izjavio je njezin agent ovog četvrtka.

Podsjetimo, Kelly će ostati zapamćena po ulozi Laurie Forman, sestre glavnog lika Erica Formana, u humorističnoj seriji "Lude '70-e". Otkad se proslavila više se puta u medijima pojavljivala zbog problema s ovisnostima i policijom. Nekoliko je puta proteklih godina uhićena zbog vožnje pod utjecajem alkohola i obiteljskog nasilja. Nedavno je zatražila rastavu braka od svog 61-godišnjeg supruga te se dobrovoljno prijavila na odvikavanje, a u rehabilitacijski ju je centar doveo njen novi dečko.

Pročitajte više