Objavljen popis najplaćenijih TV glumaca u protekloj godini

Foto: Guliver Image/Getty Images

ASHTON KUTCHER i Jon Cryer, zvijezde CBS-ove serije "Dva i pol muškarca" najbolje su plaćeni glumci na američkoj televiziji sa po više od 20 milijuna dolara, piše časopis Forbes.

Kutcher (35) koji je u seriji zamijenio Charlieja Sheena nakon što je ovaj izbačen sa snimanja 2011. godine, drugu godinu zaredom prvi je na listi zarada s 24 milijuna dolara godišnje. Cryer je drugi s 21 milijun dolara.

Njihov kolega, 19-godišnji Angus T. Jones, je na sedmom mjestu zarada s 11 milijuna dolara koje je zaradio u razdoblju od lipnja 2012. do lipnja 2013.

Glumac još jedne humoristične serije, Ray Romano, čija je serija "Svi vole Raymonda" završila s prikazivanjem prije osam godina, sa 16 milijuna dolara nalazi se na trećem mjestu po zaradi zahvaljujući prodaji prava na prikazivanje serije.

Neil Patrick Harris iz CBS-ovog serijala "Kako sam upoznao vašu majku" prvi je puta došao na Forbesovu listu te sa zaradom od 15 milijuna dolara dijeli četvrto mjesto s Markom Harmonom iz "NCIS-a". Charlie Sheen je na popisu deseti sa zaradom od deset milijuna dolara.

U pitanju su bruto zarade.
 

Pročitajte više