Objavljena lista najtraženijih slavnih osoba na internetu u 2014. godini

Foto: Shutterstock

MAGAZIN Hollywood Reporter objavio je listu najtraženijih slavnih osoba na internetu u 2014. godini. Lista je sastavljena na temelju pretraživanja 100 milijuna korisnika diljem svijeta u razdoblju od 1. siječnja do 15. studenog ove godine.
 
Na prvom je mjestu glumac i oskarovac Robin Williams, koji je preminuo u kolovozu ove godine, u 64. godini života. Kako je službeno potvrđeno, počinio je samoubojstvo.
 
Drugo mjesto zauzela je Jennifer Lawrence, a treće mjesto Jay Z, čija je "traženost" naglo porasla nakon video snimke tuče sa sestrom njegove supruge Beyonce, Solange Knowles.
 
Četvrto mjesto zauzela je Kim Kardashian, koja je svojim najnovijim pothvatom, eksplicitnim fotografijama, obećala "srušiti internet", ali ipak nije dogurala na prvo mjesto ljestvice.
 
Peto mjesto na ljestvici najtraženijih zauzela je slavna komičarka Joan Rivers koja je preminula od posljedica operacije u rujnu ove godine.
 
Na šestom je mjestu igrač američkog nogometa Ray Rice, a njegova je traženost porasla nakon što je suspendiran zbog zlostavljanja svoje djevojke.
 
Angelina Jolie je na sedmom mjestu, slijede Renee Zellweger, Kate Middleton i Derek Jeter.
 

Pročitajte više