Obožavatelji filmova i TV-a, ovo je posao iz vaših snova

Foto: Shutterstock

DOSAD smo mogli vidjeti razne oblike poslova iz snova, od putovanja svijetom do testiranja luksuznih predmeta, ali sad je došlo vrijeme za ispunjenje sna onima koji su ovisnici o filmovima, serijama i drugim TV sadržajima.

Naime, internetska televizija Netflix objavila je oglas u kojem traži ljude koji će zarađivati od gledanja njihovih sadržaja. Točnije, u potrazi su za ljubiteljima TV-a koji će gledati razne sadržaje u ulozi "taggera", a to su ljudi koji kategoriziraju sadržaj kako bi se kvalitetno skrojile preporuke, personalizirani prijedlozi za 48 milijuna Netflixovih pretplatnika.

"Uspješni aplikanti bit će odgovorni za gledanje i analiziranje filmova i TV programa koji će se u budućnosti prikazivati na Netflixu. Tagger će dekonstruirati filmove i sadržaje i opisati ih uz pomoć objektivnih tagova. Mjesto nudi fleksibilne radne sate i rad od kuće i odgovara svima koji strastveno vole filmove i televiziju".

Loša vijest za Hrvate, jest da su pozicije otvorene samo za kandidate iz Irske i Velike Britanije, ipak, ako vas zanimaju drugi uvjeti, detalje natječaja možete provjeriti ovdje.
 

Pročitajte više