Od škembe do pločica u samo tri mjeseca

Screenshot: YouTube

GLUMAC i trener Scott Wright (38), vremenom se zapustio i "nabio" više od 15 kilograma zahvaljujući prežderavanju čokoladicama, ali prije nekoliko mjeseci odlučio je promijeniti navike.

Rezultati su nevjerojatni. Izgubio je 15 kilograma, a mukotrpni proces zabilježio je kamerom i objavio video na YouTubeu. Naravno, nije teško pretpostaviti da se ne radi o "čudotvornoj dijeti" već strogoj kontroli prehrane i mukotrpnim treninzima.

No, Scott tvrdi da je u tri mjeseca znao imate trenutke slabosti. Odmah na početku dijete, popustio je i pojeo dva obiteljska pakiranja čokoladnih keksa, ali na kraju je ipak ustrajao i uspio doći do tijela kakvo je htio.

"Izgledao sam očajno. Bio sam letargičan i bilo mi je neugodno zbog sisa i škembe. Čokolada je bila moja najveća slabost i dugo sam vremena jeo po osam čokolada dnevno", rekao je Scott i dodao: "Uvijek sam bio ponosan na svoje tijelo i dugo sam vremena radio kao instruktor fitnesa, ali loše su navike uzele danak i izgledao sam zapušteno".


Ipak, ovakve priče o uspjehu valja uzeti s rezervom jer njegova "nevjerojatna transformacija" djeluje kao reklama za dodatke hrani, a ne smijemo zaboraviti kako je riječ o instruktoru fitnesa što ga baš ne stavlja u kategoriju "običnog debeljka".

Bilo kako bilo, ako vas njegova priča potakne na trening, povod je manje bitan.

"Tajna je u strogoj dijeti i treninzima. Svaki dan u tjednu odradio sam dva dvadesetominutna intenzivna treninga prije i poslije posla, a za vikend sam bio daleko opušteniji. Što se prehrane tiče, imao sam prilično strogu dijetu preko tjedna, ali vikendom se nisam forsirao. Dakle, ako se poželio jesti sranja, jeo sam ih, ali poslije toga sam morao otići u teretanu ili na trčanje", rekao je Scott.

"Najbitnije mi je bilo da ni u jednom trenutku nisam gladan. Smanjio sam unos ugljikohidrata i pobrinuo se da uvijek jedem voće i povrće. Uz sve to bio sam puno vode. Tri ili četiri litre dnevno", zaključio je Scott.

Pročitajte više