Ona je Hrvatica, odrasla je bez grudnjaka

Foto: Press

IVANA MILIČEVIĆ dobro je poznato lice u Hollywoodu. Ova 38-godišnjakinja u Michigan je iz Sarajeva doselila kada je imala samo pet godina, ali zahvaljujući roditeljima, Damiru i Tonki, još uvijek osjeća povezanost s domovinom.

Iako iza sebe ima i filmsku karijeru, Ivana je pozornost medija dobila zahvaljujući ulozi Carrie Hopewell u seriji Banshee u kojoj se pojavljuje u niz golišavih scena.



"Nikada nisam snimala toliko eksplicitnih scene seksa, ali na kraju mi je ipak drago da sam ih snimila upravo u ovoj seriji. Iako sam si obećala da neću snimati takve scene ako ću se osjećati nelagodno, ipak sam zaključila da je pravo vrijeme upravo sad. Htjela sam da seks djeluje prirodno", rekla je Ivana za Collider.

"Prvih nekoliko sekundi kada skineš odjeću je najneugodnije, ali nakon toga se oslobodiš. No, ja sam Hrvatica, iz Europe, odrasla sam bez grudnjaka. Ipak, nešto je sasvim drugo kada si gol pred kamerama, ali drago mi je da sam to učinila u ovoj seriji. Na kraju krajeva, volim seksi stvari i volim seks", poručila je glumica.

Pročitajte više