Ona je dokaz da i u 45-oj možete imati savršeno tijelo

Foto: Instagram

LAURA GORDON ima 45 godina i tijelo zbog kojega je postala hit na internetu, ali i dokazala da se upornošću mogu pobijediti čak i godine. Osim što se već dugo godina bavi fitnesom, ova Njujorčanka od 2005. godine piše i svoj blog na kojemu opisuje način na koji trenira kao i svoja iskustva u traženju najboljeg načina vježbanja i pravilne prehrane.
 
Laura je trenutno među najpopularnijim guzama Instagrama, a "probila" se i prije "kraljice" Jen Selter.
 
 
 
A sve je počelo dok je bila studentica. Udebljala se devet kilograma u kratkom vremenu, a onda se odlučila uhvatiti u koštac s viškom kilograma.
 
"Krenula sam pomoću jednostavne metode - manje sam jela, smanjila sam večeru, izbacila tjesteninu, prestala kasno navečer jesti pizzu i slično", objašnjava.
 
 
No, to nije bilo dovoljno, posebno nakon što je dobila posao u uredu gdje je većinu vremena provodila sjedeći. Tada je počela trenirati, no rezultati su izostajali. 
 
"Nepravilna ishrana, to je bio razlog. Nije dovoljno samo manje jesti, potrebno je konzumirati određene, zdrave, namirnice", kaže Laura.
 
 
Njeno je tijelo dokaz da je očito u pravu, ali i da se godine ne moraju nužno negativno odraziti na izgled. Iako je priznala da joj se zapravo često ne da vježbati, otkrila je da uspijeva u tome da ne posustane jer joj cilj biti fit i od toga ne odustaje. 
 

Pročitajte više