Ona je kći Davida Hasselhoffa i želi ravnopravnost za punije manekenke

Foto: Instagram, JLP

TJEDNI mode nisu baš najprijateljskije okruženje za žene s nekoliko kilograma više, ali Hayley Hasselhoff tvrdi da ne postoji razlog zbog kojeg bi "plus size" manekenke bile tretirane drukčije od "normalnih".

Ona je kći Davida Hasselhoffa, ima 21 godinu i ovog se petka premijerno pojavila na londonskom Plus Size Fashion Weekendu. U pitanju je događaj koji nije povezan s London Fashion Weekom, ali organizatori se nadaju da bi "veće manekenke" poput Hasselhoff jednog dana mogle hodati i po "mainstream pistama", piše Huffington Post.



"To što ovo u nazivu ima 'plus size' nije dobro za event. Radi se o ženama s oblinama, ženama svih veličina i oblika. Nadam se da će jednog dana događaji poput ovog uživati jednaku popularnost i poštovanje kao i obične revije", poručila je Hayley koja se modelingom bavi od svoje 14. godine. Nedavno se vratila pistama nakon što je nakratko uzela pauzu kako bi se posvetila satima glume.

Ovo je druga godina da se održava London Plus Size Fashion Weekend. Na njemu modeli predstavljaju vjenčanice, donje rublje i badiće. David Hasselhoff planirao se pojaviti kako bi podržao kćer, ali ipak je morao otkazati zbog drugih obveza: "Svejedno mi je je li tu ili nije. Uvijek je u mojem srcu", kazala je Hayley.
 

Pročitajte više