One su duhovite i seksi: Četiri komičarke koje volite

LIJEPE i duhovite žene prava su rijetkost, a muškarci pred njima jednostavno padaju na koljena. Magazin GQ izdvojio je četiri dame koje su pravo utjelovljenje seksipila i neodoljivog smisla za humor.

Diora Baird

Diora Baird bivša je manekenka, najpoznatija po kampanjama za Guess. Ipak, napustivši manekenstvo, posvetila se karijeri komičarke. Vjerojatno je se sjećate iz filma "Wedding Crashers" ili spota "Howlin' For You" Black Keysa. 28-godišnja Diora radila je sve. Osim manekenstva, bila je i konobarica, učiteljica u vrtiću te je zabavljala djecu u kostimu klauna na proslavama rođendana. "Svjesna sam da me ljudi vide kao seks simbol, no isto tako znam da mogu glumiti", rekla je Diora.

Anna Faris

Anna Faris je glumica i komičarka, a sigurno vam je poznata iz parodija "The Scary Movie". Osim toga, pojavljivala se u Saturday Night Liveu. Ona je zaista voljna glumiti bilo što, nije bitno koliko je uloga ponekad groteskna. "Voljna sam raditi bilo što", rekla je. U posljednje vrijeme bavi se i produkcijom.

Amy Schumer

Amy Schumer komičarka je koja se pojavljivala u brojnim sitcomovima, ali i posljednjem filmu Stevea Carella, "Seeking A Fried For The End Of The World". 30-godišnjakinja je šokirala mnoge kada se nedavno našalila na račun jednog od "Jackassa", Steve-O-a. "Žao mi je što si izgubio prijatelja Ryana Dunna. Znam da si sigurno mislio kako si to mogao biti ti. Svi mi ostali se pitamo zašto nisi bio ti?".

Brooklyn Decker

Brooklyn Decker bivši je model za kupaće kostime, a danas je jedna od najvrućih novih holivudskih zvijezda. Poznata vam je po filmu "Just Go With It", u kojem je glumila s Jennifer Aniston i Adamom Sandlerom. Osim toga, supruga je Andyja Roddicka. Ove godine izlaze joj dva filma, a zbog zaposlenosti na njima, nećemo je uskoro gledati na naslovnicama magazina. "Manekenstvo mi je otvorilo brojna vrata. No, sada radim na filmu, i to me čini sretnom", zaključila je Brooklyn.

Pročitajte više