Oni dokazuju da bratska ljubav nema granica

Screenshot: YouTube

6-GODIŠNJI Lucas Aldrich ima rijetki neurološki poremećaj zbog kojeg nikada neće hodati i pričati.

Bez obzira na to, njegovi roditelji rade sve kako bi mu priuštili normalan život. Lucasov najbolji prijatelj je njegov 8-godišnji brat Noah. "Imaju posebnu povezanost. Lucas se odmah razvedri kada Noah uđe u sobu. Ljubav između njih izvlači vam osmjeh na lice", kaže njihov tata Brian.

"Volim sve na njemu, on je savršen. Ja volim gledati crtiće, a on Mickey Mousea. On je kao i sva ostala djeca", rekao je maleni Noah o svom bratu Lucasu.

Dječaci sve rade zajedno, a kada je Noah čuo da se u njihovoj zajednici organizira triatlon, odlučio se natjecati i u sve uključiti Lucasa.

Trenirao je tri mjeseca za veliki događaj i nakon dugih priprema dvojica dječaka krenula su na veliku pustolovinu. Tijekom triatlona Noah je plivao i vukao Lucasa u gumenjaku, zatim je vozio bicikl i Lucasa u posebnom vozilu te na kraju trčao gurajući ga ispred sebe.

Taj dan najsretniji je bio Lucas koji nije mogao skinuti osmjeh sa svog lica.

"On ne može hodati, ne može pričati, ali on je najsretnije malo stvorenje na svijetu i obožava biti među ljudima", zaključila je mama ovih nevjerojatnih dječaka.


 

 

Pročitajte više